Vítejte na Belavie.store Nevíte se s čímkoliv rady? Kontaktujte nás telefonicky nebo emailem. Rádi Vám poradíme s objednávkou, výběrem vhodného doplňku a ostatními dotazy. Příjemný nákup přeje Belavie.store

Hodnocení obchodu

5,0 19 hodnocení
5
19x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
LB Avatar autora Lenka Babická | 15.10.2021
Opět krásné prostírání, všem doporučuji.
JL Avatar autora Jana Liptakova | 13.10.2021
Jsem velmi spokojená. Vstřícné a příjemné jednání a zboží krásné. Vřele doporučuji ????????
M Avatar autora Mirka C. | 1.10.2021
Krásné zboží a rychlé doručení, moc děkuji. Jsem velice spokojena.
JV Avatar autora JAROSLAVA VÁCHALOVÁ | 22.9.2021
mile překvapená díky
MD Avatar autora Miroslava Debefová | 17.9.2021
Velice vstřícné jednání, vřele doporučuji.
KB Avatar autora Klára Blažková | 4.9.2021
Příjemná rychlá komunikace a fofr dodání, dopoledne objednáno, odpoledne dodáno. Krásné balení plus dáreček ❤️
M Avatar autora Michaela B. | 18.8.2021
Rychlé dodání, s výrobky jsem spokojená.
LB Avatar autora Lenka Babická | 10.8.2021
Úžasné výrobky, všem vřele doporučuji.
LV Avatar autora Leona Vítová | 3.8.2021
ano
M Avatar autora Misa | 10.7.2021
Velmi mila pani a moc pekne zbozi. Se mnou byla domluva tezka, ale pani se mi naprosto prizpusobila. Zbozi nadherne. Velmi doporucuji :)
MR Avatar autora Marta Rellová | 22.4.2021
Krásné věci, dobré ceny, rychlost dodání. Paní je velmi přijemná a ochotná. Určite si zde zase něco koupim.
C Avatar autora CGG | 14.4.2021
Perfektni rychle objednávka v poradku i s dáreček .. doporučuji
L Avatar autora Lenka | 11.4.2021
Skvělý přístup, rychlé dodání, nádherný výběr????
J Avatar autora Jitka | 10.4.2021
Velmi,ochota rychlost, příjemné jednání
D Avatar autora Draha | 29.3.2021
Velice pěkné zboží, paní hrozně ochotna. Obchod doporučuji .
VB Avatar autora Veronika Boušková (Administrátor) 29.3.2021
Děkujeme za příjemnou recenzi.
MK Avatar autora Miloslava Kurzweilova | 19.3.2021
Velmi spokojena
M Avatar autora Marianna | 17.3.2021
Tento e-shop vřele doporučuji! Zboží jsem objednala dopoledne s možností osobního odběru. Paní mi během půlhodinky od objednávky volala, že nemusím nikam jezdit. Poptala se, v kolik se mi to hodí a odpoledne v domluvený čas mi s úsměvem a dárečkem k nákupu dovezla krásně zabalený balíček. Komunikace výborná, příjemná. Určitě si ráda zase něco objednám a doporučím všem svým známým! :-)
P Avatar autora Petulka | 13.3.2021
Rychlé dodání. Spokojenost s produkty.
A Avatar autora Anonym 2021 | 9.3.2021
Rychlé vyřízení i dodání.
Najdete nás i na MALL.CZ