Věděli jste, že při odběru více kousků poskytujeme slevy? Rádi byste se stali naším obchodním partnerem? Kontaktujte nás na info@belavie.store Příjemný nákup přeje Belavie.store

Hodnocení obchodu

4,9 56 hodnocení
5
54x
4
1x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
PH Avatar autora Petra Hajná | 30.4.2022
Zásilka skvěle zabalená, druhý den odeslána, jednání ????Moc děkuji
LH Avatar autora Lenka Hoppová | 9.4.2022
Naprostá spokojenost:) zboží druhý den po objednání odesláno:)
Avatar autora Z.H. | 27.3.2022
Jde vidět, že s balením zásilky si někdo dal práci, vložená kartička s poděkováním překvapila a zlepšila den. Informace o nákupu, odeslání zásilky, předání dopravci bylo jasné stručné a rychlé. Šikla by se třeba Zásilkovna, díky nižším nákladům na dopravu, ale PPL to zvládlo také obratem.
VB Avatar autora Veronika Boušková (Administrátor) 28.3.2022
Dobrý den, děkujeme za příjemnou recenzi. Zásilkovnu jsme několikrát v nabídce přepravy měli. Avšak několikrát se nám stalo, že se při přepravě obsah balíčku rozbil a Zásilkovna nám samozřejmě rozbité výrobky neproplatila a ještě jsme museli uhradit dopravné k zákazníkovi. Navíc doba doručení je mnohdy i jeden týden, protože o víkendu se zřejmě u nich nepracuje. PPL je velmi rychlé, doručují nám balíčky do druhého dne, byť je adresát napříč ČR a co je hlavní, balíčky přicházejí v pořádku. Co se týká ceny za dopravné. Balíčky nám zásilkovna účtuje včetně daně mezi 71- 81Kč což je totožná cena za PPL parcel shop, proto raději volíme metodu PPL doručování. Máme s nimi ty nejlepší zkušenosti. Příjemný den Vám přeje Veronika Boušková z Belavie.store
VK Avatar autora Veronika Kreminová | 21.3.2022
EP Avatar autora Eva Pšeničková | 21.3.2022
Velká spokojenost, jak s komunikací, tak se zbožím i s jeho pečlivým balením. Určitě se budu vracet
VB Avatar autora Veronika Boušková (Administrátor) 21.3.2022
Děkuji Vám paní Evičko za milou recenzi. Krásný den Vám přeje Veronika
KD Avatar autora Karolína Dvořáčková | 21.3.2022
Doporučuji. Kvalitní materiál, hezké provedení a rychlé dodání.
VB Avatar autora Veronika Boušková (Administrátor) 21.3.2022
Děkují Vám za milá slova. Příjemný den přeje Veronika Boušková
SB Avatar autora Silvie Bystroňová | 18.3.2022
super komunikace a rychlost dodání,veliká spokojenost!
VB Avatar autora Veronika Boušková (Administrátor) 21.3.2022
Děkuji i Vám za hezkou recenzi. Rádi Vás tady opět uvidíme:-) Krásný den přeje Veronika Boušková
DC Avatar autora Dominika Chudačíková | 12.3.2022
Výborná komunikace, rychlé dodání a krásně zabaleno - moc doporučuji ????
VB Avatar autora Veronika Boušková (Administrátor) 21.3.2022
Moc Vám děkuji. Příjemný den Vám přeje Veronika Boušková
JK Avatar autora Jana Kerbrova | 7.3.2022
Krásně zabaleno, hezké zboží a vložená kartička s poděkováním moc potěší.
VB Avatar autora Veronika Boušková (Administrátor) 7.3.2022
Dobrý večer paní Kerbrová, moc děkujeme za krásnou recenzi. Vážíme si ji. Příjemný večer Vám přeje Veronika Boušková
HB Avatar autora Hana Balikova | 5.3.2022
Perfektní, zásilka krásně zabalená, doporučuji
VB Avatar autora Veronika Boušková (Administrátor) 5.3.2022
Dobrý večer, moc Vám paní Baliková děkuji za milou recenzi, příjemný večer přeje Veronika Boušková
Avatar autora Hana Štipák | 1.3.2022
MD Avatar autora Marcela Dolejší | 16.2.2022
L Avatar autora Lucie | 14.2.2022
Perfektní, maximální spokojenost!
DJ Avatar autora Dagmar Ji | 11.2.2022
Velice spokojená, děkuji
E Avatar autora eL | 5.2.2022
Spokojenost velka, z terminu v rozmezi asi tri dnu zasilka dosla hned v den prvni. Zajimave zabaleno - zadny plast.
VC Avatar autora Veronika Cestrová | 4.2.2022
MD Avatar autora Marcela Dolejší | 4.2.2022
SM Avatar autora Svitlana Mačejná | 3.2.2022
IO Avatar autora Ivana Ondráčková | 30.1.2022
Super
HP Avatar autora Helena Podrábská | 28.1.2022
Super produkty ,super rychlost dodání a komunikace s obchodem. Velmi pečlivě zabaleno, děkujeme.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení