Od roku 2022 spolupracujeme také s kavárnami a wellness. Poskytujeme výrazné slevy! Kontaktujte nás na info@belavie.store

Hodnocení obchodu

4,9 34 hodnocení
5
33x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
D Avatar autora didipopleta | 16.1.2022
Chválím rychlost dodání. Balíčky nádherně zabalené. Děkuji!
VB Avatar autora Veronika Boušková (Administrátor) 16.1.2022
Děkujeme!
RH Avatar autora Renata Hrnčárek | 15.1.2022
Fandim a podporuji ceske prodejce, kteri svuj konicek delaji srdcem a plni si sny, vic takto pozitivnich obchudku. Uz samotne zabaleni se vzkazem a osobni komunikace dela uzasny dojem na prvni moment a pak i pozornost k nakupu vzdy velmi potesi a pohladi na dusi....
IH Avatar autora Iveta Hniličková | 5.1.2022
Jsme pokojeni moc! Co se tyče komunikace s e-shopem a dodáním. Vše bez jakéhokoliv problému. Balíček byl v pořádku doručen a bez žádné vady. Doporučujeme.
VB Avatar autora Veronika Boušková (Administrátor) 5.1.2022
Moc si Vaši recenze vážíme paní Hniličková. Děkujeme.
MK Avatar autora Miloslava Kurzweilovaa | 4.1.2022
Ano velmi velmi vstřícný přístup a milé jednání a rychlé dodání vřele doporucuji
JS Avatar autora Jana Smrčková | 25.12.2021
Velmi ochotná a příjemná paní na telefonu,děkuji hezký dárek přišel včas.Jana
VB Avatar autora Veronika Boušková (Administrátor) 26.12.2021
Moc děkujeme paní Smrčková. Doufáme, že se k nám zase někdy vrátíte. Pohodový konec roku přeje Veronika
G Avatar autora Gabriela | 21.12.2021
Velká spokojenost :-)
JZ Avatar autora Jana Zemanová | 13.12.2021
Velmi spokojená.
EN Avatar autora Eva Nesvedová | 10.12.2021
Zboží mi bylo přivezeno až před dům... A vráceno za dopravu... kontaktovali mě sami, všimli si, že bydlíme poblíž... Velmi si toho cením.. Zboží ještě hezčí než na obrázku a velmi hezky zabaleno, přiložen i dárek... Milé a pozorné... Moc děkuji. Eva
VB Avatar autora Veronika Boušková (Administrátor) 10.12.2021
Moc děkujeme! Vážíme si Vaší krásné recenze. Krásné svátky. ????
P Avatar autora Petruška | 5.12.2021
Jsem spokojená, rychlost dodání i kvalita výrobku. Děkuji za dáreček.
R Avatar autora Romča | 3.12.2021
Naprosto úžasný obchůdek . Paní to děla opravdu ❤️. Zboží nadherne zabalené ,komunikace neskutecna .. Dávám milion ????????????????????????????????
VB Avatar autora Veronika Boušková (Administrátor) 3.12.2021
Moc děkuji a musím se přiznat, že takovou recenzí jsem nečekala. Až mi zvlhly očka. ????
K Avatar autora Kloudová | 1.12.2021
Stále čekám na dodání do zásilkovny.
VB Avatar autora Veronika Boušková (Administrátor) 3.12.2021
Snad zásilka brzy dorazí. Balíček byl odeslán následující den ráno. Bohužel dodací doba je nyní u Zásilkovny i Balíkovny až týden. S pozdravem Boušková V.
L Avatar autora Lucie | 29.11.2021
Mockrát děkuji za Vaši vstřícnost a super rychlou komunikaci a to i ve večerních hodinách, když jsem otravovala, jste úžasná a moc milá, opravdu jsem z vás byla nadšená, přeji ať se vám daří a jste stále tak úžasná jako dosud, mějte se moc hezky Lucie
VB Avatar autora Veronika Boušková (Administrátor) 30.11.2021
Děkujeme za krásnou recenzi. I my děkujeme. A přejeme krásné Vánoce paní Lucko!
MV Avatar autora Marta Veselá | 9.11.2021
úžasné jednání, paní je velmi milá a vstřícná.Zboží krásné,rychlé dodání.Jsem velmi spokojená.Jen takových obchodníků je velmi málo.Děkuji.
T Avatar autora M. Trlicová | 1.11.2021
Úžasné jednání, paní milá a vstřícná. Krásné zboží, rychlé dodání. Takových obchodníků je málo. Doporučuji ????
M Avatar autora Michaela | 29.10.2021
Naprostá spokojenost ????
LB Avatar autora Lenka Babická | 15.10.2021
Opět krásné prostírání, všem doporučuji.
JL Avatar autora Jana Liptakova | 13.10.2021
Jsem velmi spokojená. Vstřícné a příjemné jednání a zboží krásné. Vřele doporučuji ????????
M Avatar autora Mirka C. | 1.10.2021
Krásné zboží a rychlé doručení, moc děkuji. Jsem velice spokojena.
JV Avatar autora JAROSLAVA VÁCHALOVÁ | 22.9.2021
mile překvapená díky
MD Avatar autora Miroslava Debefová | 17.9.2021
Velice vstřícné jednání, vřele doporučuji.
Najdete nás i na MALL.CZ

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné